JohnSi

JohnSi

ผู้เยี่ยมชม

johnsi1@gmail.com

знакомства в газете моя семья (72 อ่าน)

17 พ.ย. 2568 00:46

Hello, Guest!

Article about знакомства в газете моя семья:
lv
Знакомства - найди свою вторую половинку в Латвии ❤️❤️. Предлагаем Вам ознакомиться с объявлениями раздела. Новые объявления на сайте MM.lv
Знакомства.

>>> GO TO SITE <<<

Slaida auguma, skaista sieviete (46,168), iepazīšos ar uzticamu, ģimenisku, strādājošu vīrieti. Tev jābūt 50+ gadu vecam. Viendienīši,stutējamie lūdzu netraucēt. Vēlams zvanīt, uz SMS neatbildēšu. Ziņai vēlams pievienot foto. Tā ir gaumes lieta. Esmu tāda, kāda esmu! Vēlos iepazīties ar vīrieti no 48- 55 g, kuram ir auto! Esmu pensionāre,patīk daba,nepatīk gatavot ēst.Iepazīšos ar brīvu pensionāru no Kuldīgas. Познакомлюсь с юридически свободным мужчиной, в начале для дружеских отношений, прогулок,посещения мероприятий,дальнейшее покажет как сложатся отношения, о себе:симпатичная, интересная,полного сложения, могу поддержать,могу поругать,интересы разносторонние,пишите. Iepazīšos ar slaidu sievieti līdz 55, patstāvīgām tuvām attiecībām, kuras ar laiku pāries kopdzīvē. Atbildēšu tikai uz vēstuli ar foto. Познакомлюсь с женщиной для постояных блиских отнашений, которые плавнно переидут в сожительство. Отвечу только на письмо с фото. Iepazīšos ar sievieti bez saistībām kopīgai atpūtai,ir lieks ričuksizbraucieni,kino,pastaigas,es pilnībā brīvs no attiecībām. Sveiki, meklēju īstu brīvu dūšīgu sieviete, prekš nopietnas attiecības. Esmu brivs, milš, merigs, es nepipeju. Un meistars uz visam rokām. Rakstiet tie kurš grib nopietni iepazities. Vatcap sms. iepazisos ar sievieti no rigas no tadiem rajoniem no zolitudes ,imantas, ilgucieciema ilkstosam atcibam gaidisu atbildi. Sveiks. Tuvojas Jāņi un līgo vēlētos tos pavadīt ar mīļoto cilvēku Esmu no Rīgas tu vēlams arī bet vari būt arī no Pierīgas novada tavs vecums 29-39, tevi vēlos ar humorizjūtu komunikablu jautru un kurš ir ģimenes cilvēks utt Gaidīšu ziņu! Jāņus vēlētos pavadīt pie gaļas cepšanas vai kempings jūra v. Познакомлюсь с мужчиной без вредных привычек, национальность не имеет значения. О себе. Самостоятельная вдова, без вредных привычек, хорошая хозяйка. Коммуникабельная. Озабоченных сексом и бездомных , прошу не беспокоить.

сайт знакомств газеты моя семья

газета моя семья знакомства от мужчин

газета моя семья знакомства

моя семья объявления о знакомстве в газете

газета моя семья знакомства от женщин

челябинск газета моя семья знакомство

160.86.46.9

JohnSi

JohnSi

ผู้เยี่ยมชม

johnsi1@gmail.com

jack &amp; jones

jack &amp; jones

ผู้เยี่ยมชม

wecif19435@haotuwu.com

17 พ.ย. 2568 18:31 #1

<span style="font-size: 10pt; font-family: Arial;" data-sheets-root="1">A teen treatment center provides specialized care for adolescents struggling with emotional, behavioral, or mental health challenges. These centers offer therapy, academic support, family counseling, and evidence-based programs designed to help teens regain stability, confidence, and healthy coping skills in a safe, supervised environment.</span>teen treatment center

137.59.220.115

jack &amp; jones

jack &amp; jones

ผู้เยี่ยมชม

wecif19435@haotuwu.com

ตอบกระทู้